'Dan doe je de jongens die afgelopen weekend en vandaag starten wel echt te kort'

Feyenoord won vandaag moeizaam van FC Groningen in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Arne Slot was na afloop opgelucht voor de camera’s van ESPN.

Of Slot opgelucht is? “Ja, lijkt me wel ja. Als je naar het spelbeeld van de eerste helft hebt gekeken en je staat met 1-0 achter met rust dan ben jij blij dat je hier met een overwinning staat”, aldus Slot die niet verrast was door de intentie waarmee FC Groningen speelde. “Niet verrast door hun intenties, wel door de kwaliteit waar mee ze het uitvoerden.”

Toch is Slot niet aan het wanhopen. FC Groningen kreeg wel wat kansjes, maar scoorde uiteindelijk door een van richting veranderd schot. “Dat is ook zo’n beetje de enige manier waar we op dit moment een goal tegen kunnen krijgen”

Slot zette in de rust van alles om. Marcos Lopez ging eruit en Dávid Hancko naar de linksback, is dat uiteindelijk een optie die komende weken gebruikt zou kunnen worden? “Ik hoop vooral dat Quilindschy Hartman weer fit is, maar anders is dit een optie maar zoveel opties heb ik niet meer in de verdediging”, aldus Slot die niet alle credits aan de invallers wil geven. “Ja, maar dan doe je de jongens die afgelopen weekend en vandaag starten wel echt te kort. Dus de wissels goed ingevallen en er zijn een aantal jongens die er instonden en vooral niet willen verliezen en dat is een lekkere eigenschap.”

Er gaat de laatste weken veel over Isaac Babadi, zelfs Slot zou met hem gesproken hebben. De verslaggever vraagt ook aan Slot of het echt zo is. “Ik praat niet over spelers die niet van ons. Dus van mij zul je niets horen van Babadi. “ Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten