Feyenoord wint nipt van FC Groningen en bereikt finale TOTO KNVB Beker

84 reacties 84

Feyenoord heeft donderdagavond in de TOTO KNVB Beker gewonnen van FC Groningen. In De Kuip werd het 2-1 voor de Rotterdammers. Dávid Hancko en Ondřej Lingr scoorden de doelpunten. Door de winst staat Feyenoord in de finale van de TOTO KNVB Beker.

Feyenoord begon niet goed aan de wedstrijd. FC Groningen kwam in de 31e minuut op voorsprong door een doelpunt van Laros Duarte. Feyenoord ging daardoor met een 0-1 achterstand de rust in.

In de tweede helft herpakten de Rotterdammers zich. Dávid Hancko zorgde in de 61e minuut voor de 1-1. Invaller Ondřej Lingr scoorde in de 83e minuut de 2-1, wat uiteindelijk de eindstand was.

Feyenoord is door de winst van vanavond zeker van de bekerfinale, die op 21 april op het programma staat. Dan is NEC Nijmegen de tegenstander. Er wordt dan om 18:00 uur afgetrapt in De Kuip.