'Nieuwkoop twijfelgeval, Jahanbakhsh raakt opnieuw geblesseerd'

'Nieuwkoop twijfelgeval, Jahanbakhsh raakt opnieuw geblesseerd'

19 reacties 19
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord neemt het vanavond op tegen FC Groningen in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers kunnen zicht houden op een tastbare prijs als de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie op een nederlaag wordt getrakteerd. Feyenoord laat niets aan het toeval over, verlenging, strafschoppen alles is mogelijk. 

De Rotterdammers weten wat ze te doen staat, dat meldt het Algemeen Dagblad. Dat de wedstrijd niet op woensdag, de Oranje Leeuwinnen speelde gisteravond, maar op donderdag gespeeld wordt lijkt een nadeel met het oog op de wedstrijd van zondag, maar in Rotterdam zijn ze er niet rouwig om. De wedstrijden met AS Roma en Almere City achter de rug was het wel fijn om de vermoeidheid even te kunnen verwerken. Neem daarbij dat Bart Nieuwkoop, net als Arne Slot, ziek is deze week, Alireza Jahanbakhsh opnieuw geblesseerd is geraakt en Santiago Gimenez geschorst is. 

Voor Feyenoord betekent dat alsnog een moeilijke aanloop. Mocht Nieuwkoop niet op tijd fit zijn, dan heeft Arne Slot met Givairo Read en Marcos Lopez maar twee verdedigers op de bank. Ook voorin lijkt de spoeling dun, Jahanbakhsh ontbreekt, Gimenez ontbreekt, daarom mocht Sauer, net als verdediger Read, niet met Feyenoord O19 mee naar de Youth League. Voor Feyenoord telt maar één ding, dat is naar de finale. 

Lees ook