Slot: 'Aan het einde van de rit hebben we denk ik veel te weinig echt voor gevaar kunnen zorgen hier in Rome'

24 reacties 24
Bron: Veronica

Arne Slot zag Feyenoord donderdagavond na strafschoppen verliezen van AS Roma. De Rotterdammers zijn door het verlies uitgeschakeld in de Europa League.

Bij Feyenoord miste Dávid Hancko en Alireza Jahanbakhsh de strafschoppen. Na afloop zeiden de twee spelers sorry tegen Slot, zo vertelt hij na afloop. De trainer van Feyenoord geeft aan dat dat onnodig is. 'Als je een strafschop neemt kun je hem scoren en kun je hem missen', aldus Slot tegen Veronica. 'Alle andere keren begin ik over zondag, dat heb ik nu niet gedaan.'

Te weinig gevaar

Slot blikt terug op de wedstrijd. 'Na negentig minuten denk ik zeker dat we niet hoefden te klagen dat het 1-1 stond. Niet dat zij veel kansen hebben gehad, maar het was ook niet zo dat wij de ene na de andere kans bij elkaar speelden. Ik vond na een half uur verlenging had ik wel het gevoel dat wij sterker begonnen te worden. Zonder dat dat nu geleid heeft tot heel veel kansen. In die fase had ik wel het idee, nou als we een of twee keer echt goed doorkomen dan kunnen we misschien scoren. Aan het einde van de rit hebben we denk ik veel te weinig echt voor gevaar kunnen zorgen hier in Rome.'

Zondag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Dan is Almere City FC in de Eredivisie de volgende tegenstander.