'De Rossi ziet belangrijke basisspeler terugkeren voor wedstrijd met Feyenoord'

'De Rossi ziet belangrijke basisspeler terugkeren voor wedstrijd met Feyenoord'

27 reacties 27
Bron: La Roma 24
Foto: Pro Shots

Feyenoord moet het morgen in Rome opnemen tegen een zo goed als fit AS Roma. De Rotterdammers hopen eindelijk de 'vloek' van Roma te doorbreken en dit keer wel als winnaar uit de bus te komen. De Romeinen willen daar echter een stokje voor steken en zien een bijna fitte selectie.

Afgelopen weekend speelde AS Roma tegen Frisone en daar kregen een aantal spelers rust. Onder andere Dyballa was niet van de partij om hem zo fit mogelijk te krijgen voor de wedstrijd tegen Feyenoord, Daniele de Rossi liet meer basisspelers op de bank, onder andere Karsdorp, Spinazzola en Pelligrini bleven de hele wedstrijd op de bank. Daarmee lijken de spelers extra fit aan de wedstrijd van donderdag te beginnen.

Volgens La Roma 24 heeft De Rossi nog meer goed nieuws gekregen. Evan N'dicka heeft namelijk de groepstraining hervat en lijkt fit genoeg om mee te spelen tegen Feyenoord. Daarmee lijkt alleen Tammy Abraham afwezig bij AS Roma voor de wedstrijd met Feyenoord. Los van Dean Huijsen, de Nederlandse verdediger maakt furore in de competitie, die niet is ingeschreven voor de Europa League. 

Lees ook