OFFICIEEL | Jaden Slory verlengt contract

OFFICIEEL | Jaden Slory verlengt contract

6 reacties 6
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Jaden Slory heeft zojuist zijn contract bij Feyenoord verlengd tot minimaal de zomer van 2027, zo meldt Feyenoord op de website.

Trainingskamp Marbella

De 18-jarige aanvaller, afkomstig uit de Feyenoord Academy, tekende in het Perscentrum van De Kuip een nieuwe deal tot de zomer van 2027. Sinds zijn overgang van BVV Barendrecht naar Feyenoord in 2013, heeft Slory alle jeugdteams doorlopen en schittert dit seizoen in Feyenoord Onder 21 en als belangrijke speler van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League, waar hij drie doelpunten maakte in vijf wedstrijden. Zijn recente prestaties leverden hem in januari een plek op in het eerste elftal van Feyenoord tijdens het trainingskamp in Marbella, erkend door hoofdtrainer Arne Slot.

"Ik ben trots dat ik mijn contract bij deze prachtige club heb kunnen verlengen," verklaarde Slory. "Het vertrouwen dat ik van de club krijg, motiveert mij enorm om me verder te ontwikkelen en te slagen. Ik kijk uit naar meer momenten met het eerste elftal en hoop deze ervaringen voort te zetten."

Lees ook