Oud-Feyenoorders | Teleurstellende speelronde voor de Oud-Feyenoorders

Oud-Feyenoorders | Teleurstellende speelronde voor de Oud-Feyenoorders

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag in de slotfase de thuiswedstrijd met 1-0 van RKC Waalwijk, waardoor de Rotterdammers goede zaken doen op de ranglijst. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook de drie punten veilig konden stellen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten de uitwedstrijd met 1-2 winnen van Luton Town. Malacia kampt nog steeds met een knieblessure en zat dus niet bij de wedstrijdselectie. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi speelden zaterdag met 2-2 gelijk tegen Newcastle United. Senesi speelde 90 minuten en kreeg daarin een gele kaart. Verder won de Argentijn maar 25% van zijn duels en haalde hij een passnauwkeurigheid van 62%. Via Sofascore kreeg hij een 6.1. Sinisterra bleef de gehele wedstrijd vanaf de bank toekijken. Bournemouth staat op plaats dertien in de Premier League. 


Gustavo Hamer verloor zondag de thuiswedstrijd met maar liefst 0-5 van Brighton. Hamer begon in de basis en speelde 79 minuten. De middenvelder kreeg een gele kaart en haalde een passnauwkeurigheid van 64%. Via Sofascore kreeg Hamer een 6.4. Sheffield United staat op de laatste plaats in de Premier League. 


Portugal 

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de thuiswedstrijd met 6-1 van Vizela. Kökçü zat niet bij de wedstrijdselectie en Aursnes begon als wissel. De Noor kwam in de 66e minuut het veld in en haalde nog een passnauwkeurigheid van 90%. Verder kon Aursnes weinig meer toevoegen en kreeg hij een 6.7 via Sofascore. Benfica staat voorlopig op plaats één in de Liga Portugal, omdat de nummer twee Sporting Lissabon twee wedstrijden minder gespeeld heeft. Het verschil tussen de nummer één en twee is drie punten. 


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zondag de uitwedstrijd met 0-3 van St.Johnstone. Danilo zat niet bij de selectie door een blessure en Dessers begon op de bank. De Nigeriaanse spits kwam in de 68e minuut het veld in en schoot nog twee keer richting doel. Verder haalde de Oud-Feyenoorder een passnauwkeurigheid van 83% en kreeg hij een 4.8 via Sofascore. Rangers FC staat op de tweede plaats in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zaterdag de uitwedstrijd met 1-3 van Rizespor. Szymanski begon in de basis en speelde alleen de eerste helft. De Pool haalde een passnauwkeurigheid van 73% en schoot één keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 6.6 via Sofascore. Fenerbahçe staat op plaats twee in de Turkse Süper Lig.  

 

Lees meer over
Lees ook