Vermoedelijke opstelling: 'Slot laat Gimenez weer starten in de basis'

Vermoedelijke opstelling: 'Slot laat Gimenez weer starten in de basis'

32 reacties 32
Bron: FR-Fans.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelde donderdag nog in de tussenronde van de Europa League tegen AS Roma, maar komende zondag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Dan is in De Kuip RKC Waalwijk de tegenstander.

De Rotterdammers hebben te maken met veel afwezigen, maar trainer Arne Slot hoopt dat hij tegen RKC Waalwijk weer wat meer spelers tot zijn beschikking heeft, zo valt te lezen op de website van Feyenoord. Mogelijk zijn Lutsharel Geertruida en Quinten Timber weer beschikbaar. Santiago Gimenez begon donderdagavond op de bank en viel in de tweede helft in. Waarschijnlijk kan de aanvaller zondag gewoon spelen. Voor Alireza Jahanbakhsh lijkt de wedstrijd nog te vroeg te komen. Verder mist Feyenoord sowieso Justin Bijlow, Gernot Trauner, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël.

FR-Fans.nl verwacht dat Geertruida in de basis begint zondag. Thomas Beelen, die tegen AS Roma een prima indruk achterliet, lijkt ook weer te starten. Het middenveld lijkt te bestaan uit Calvin Stengs, Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer. Voorin lijken Yankuba Minteh, Santiago Gimenez en Igor Paixão in de basis te starten. Die laatste maakte donderdagavond voor Feyenoord het enige doelpunt.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuther, Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman, Stengs, Zerrouki, Wieffer, Minteh, Gimenez, Paixão.

Lees ook