Slot: 'Dat wordt gewoon een ontzettend moeilijke wedstrijd'

Slot: 'Dat wordt gewoon een ontzettend moeilijke wedstrijd'

8 reacties 8
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Arne Slot zag Feyenoord donderdagavond in De Kuip gelijk spelen tegen AS Roma. De wedstrijd in de tussenronde van de Europa League eindigde in een 1-1 gelijkspel. Volgende week is de return in Rome.

Slot blikt terug op de wedstrijd en weet dat het volgende week lastig gaat worden. 'Ik begon al te zeggen dat ik niet vond dat 1-1 een geweldige uitgangspositie is', zegt Slot tegen ESPN, waarvan het item is geplaatst op de X pagina van ESPN.

De trainer van Feyenoord blikt vast vooruit op de wedstrijd van volgende week. 'Dat wordt gewoon een ontzettend moeilijke wedstrijd. Juist omdat ik ook ervaring heb met die wedstrijd en weet wat ons daar dan weer te wachten staat. De sfeer was hier ook geweldig. Vervelend genoeg was alleen de scheidsrechter daar niet door geïmponeerd. Ik kan alleen maar hopen dat het volgende week ook aan de arbitrage kant voor ons zo is en dan zullen wij weer ongelofelijk goed moeten zijn om daar met een resultaat weg te komen. Het moet eigenlijk een overwinning worden.'

Lees meer over
Lees ook