Van der Kraan: 'Dat geeft natuurlijk rust'

Van der Kraan: 'Dat geeft natuurlijk rust'

1 reactie 1
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

In de nieuwe aflevering van de voetbalpodcast Kick-off van de Telegraaf, bespreekt Feyenoord-volger Marcel van der Kraan de vermeende interesse van de buitenlandse clubs voor de topspelers van Feyenoord.

'Het is wel grappig dat wij die hele transferperiode te horen kregen dat het allemaal rustig was, dat er helemaal niets gebeurde, misschien een spelertje erbij', begint Van der Kraan. 'Dan blijkt dat er veel meer aan de hand is geweest'. Feyenoord-volger geeft verder een grote pluim aan algemeen/technisch directeur van Feyenoord, Dennis te Kloese, voor het bewaren van rust en vooral voor het niet laten lekken van geruchten. 'Dat geeft natuurlijk rust. Knap van hem.'

Daarnaast geeft Van der Kraan aan dat Feyenoord het slim heeft gespeeld met het behouden van de topspelers. 'Arne Slot heeft zich behoorlijk druk gemaakt in de transferperiode om minimaal een goede versterking binnen te halen. Dan is het natuurlijk knap dat je je topspelers weet te behouden, ondanks dat er geen versterkingen zijn binnengekomen', aldus Feyenoord-volgers, Marcel van der Kraan.

Lees ook