Slot over blessure Bijlow: 'De exacte tijdsduur moeten we nog bepalen'

Slot over blessure Bijlow: 'De exacte tijdsduur moeten we nog bepalen'

13 reacties 13
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Trainer Arne Slot gaf dinsdagmiddag een persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van morgen in de kwartfinale tegen AZ in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. 

De eerste vraag die de trainer van Feyenoord kreeg was hoe het met Justin Bijlow gaat. De doelman viel afgelopen zondag in de competitiewedstrijd tegen AZ geblesseerd uit. 'Het gaat om zijn kuit', zegt Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. 'De exacte tijdsduur moeten we nog bepalen. Dat schatten we in dat dat eerdaags gaat gebeuren.'

Hoe lang het duurt heeft te maken met hoe de spier er exact aan toe is. 'Daar heb je verschillende gradaties in.' Bijlow heeft al vaker last gehad van blessures. 'Uiteindelijk blijkt uit die evaluatie bijna altijd dat Justin, ik zou bijna zeggen, de ideale prof is', reageert Slot op de vraag over de blessures van Bijlow. 'Dat hij probeert alles in het werk te stellen om juist die blessure niet te krijgen.' Dan gaat het zondag alsnog mis. 'Dan is het voor mijn gevoel uiterst ongelukkig', zegt Slot.

Timon Wellenreuther zal morgen de logische vervanger zijn van Bijlow. De doelman kwam afgelopen zondag ook al als vervanger in het veld in de competitiewedstrijd tegen AZ.

Lees ook