Strijdend Feyenoord wint in Alkmaar van AZ

125 reacties 125

Feyenoord heeft zondagmiddag gewonnen van AZ. In Alkmaar werd het 0-1 voor de Rotterdammers. Mats Wieffer was de enige doelpuntenmaker van de wedstrijd.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en kwam al in de zesde minuut op voorsprong door een doelpunt van Wieffer. Quinten Timber schoot de bal tegen de paal, waarna Wieffer kon binnentikken.

In de eerste helft moest ook doelman Justin Bijlow het veld verlaten. Hij raakte geblesseerd aan zijn kuit en werd vervangen door Timon Wellenreuther.

In de tweede helft kon Feyenoord geen echte vuist meer maken en moest het met man en macht zorgen dat het de drie punten mee naar Rotterdam nam. Uiteindelijk lukte dit waardoor het nu elf punten voorsprong heeft op AZ.