'Ik zie Feyenoord vandaag met de kwaliteit die ze hebben, toch wel iets sterker dan AZ'

'Ik zie Feyenoord vandaag met de kwaliteit die ze hebben, toch wel iets sterker dan AZ'

1 reactie 1
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord treedt vanmiddag in een belangrijk duel aan tegen AZ. In Alkmaar kunnen de Rotterdammers goede zaken doen wat betreft plek twee en de eventuele koppositie. Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN wordt de kraker besproken.

'Voor beide ploegen eigenlijk een hele belangrijke wedstrijd. Feyenoord kan een concurrent voor de tweede plaats wegslaan als ze van AZ winnen', zegt Karim El Ahmadi. 'AZ wil natuurlijk ook de derde plek hebben en dan moeten ze vandaag winnen, anders wordt het gat met FC Twente wel heel groot'. De oud Feyenoorder ziet de Rotterdammers wel als favoriet tegen AZ. 'Ik zie Feyenoord vandaag met de kwaliteit die ze hebben, toch wel iets sterker dan AZ'.

Verder gaat het aan tafel nog even over Quinten Timber. André Ooijer gooit de naam van de Feyenoorder op wanneer het gaat over de selectie van Oranje. 'Vergeet Timber niet', zegt de oud PSV'er. 'Als je ziet hoe hij zich ontwikkelt, dat vind ik echt heel mooi om te zien.' Ronald Koeman erkent de kwaliteiten van de middenvelder. 'Hij speelt ook wat meer naar voren, wat minder controlerend', zegt Koeman over de rol van Timber.

 

Lees ook