Dilrosun neemt via sociale media afscheid van Feyenoord-supporters

Op de laatste dag van de winterse transferwindow vertrok Javairô Dilrosun bij Feyenoord. De buitenspeler vertrok naar het Mexicaanse Club América en gaat een nieuw voetbalavontuur tegemoet. De buitenspeler neemt via Instagram afscheid van de Feyenoord-supporters waar hij anderhalf jaar voor heet gevoetbald.

Het bericht bevat een compilatie van momenten van Dilrosun in het shirt van Feyenoord. In de bijhorende tekst luidt het volgende:

"Beste Feyenoord fans,
Mijn tijd bij Feyenoord komt tot een einde, ben jullie dankbaar voor de afgelopen anderhalf jaar.. het is met pieken en dalen geweest, maar we hebben ook hele mooie momenten beleefd waaronder in het bijzonder het kampioenschap wat mij nog steeds een trots gevoel geeft dat altijd zal blijven overheersen!

Ik zal de club blijven volgen en wens jullie niets meer dan succes en geluk in de toekomst 🍀🙏🏾"

Javairô Dilrosun speelde 55 wedstrijden verdeeld over anderhalf seizoen voor Feyenoord. Daarin was de buitenspeler zeven keer trefzeker en goed voor negen assists. Dilrosun maakte deel uit het van het Feyenoord-team wat het kampioenschap behaalde in 2023. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten