Transfer

‘Feyenoord meldt zich bij Excelsior voor Driouech'

Feyenoord heeft zich inmiddels officieel gemeld bij stadsgenoot Excelsior, dat heeft Krabbendam gehoord van insiders, meldt hij op X. Feyenoord heeft interesse in de diensten van vleugelspeler Couhaib Driouech.

Feyenoord is volgens 1908.nl Javairo Dilrosun kwijt aan Club América en zou hiermee anticiperen op zijn vertrek. Eerder meldde het Algemeen Dagblad al dat de transfer van Luciano Rodríguez waarschijnlijk niet door zou gaan en dat Feyenoord naar de vleugelaanvaller van Excelsior zou kijken. Ook op Vi.nl is te lezen dat Feyenoord in gesprek is met de stadsgenoot.

Jeugdopleiding sc Heerenveen

De 21-jarige Driouech speelde in de jeugdopleiding van sc Heerenveen. In de zomer van 2021 maakte hij de overstap naar Excelsior. Dit seizoen speelde de buitenspeler twintig officiële wedstrijden voor Excelsior, waarin hij goed was voor vier doelpunten en drie assists. Het contract met de jeugdinternational van Marokko loopt nog tot medio 2025.

Interesse van PSV

Naast Feyenoord zou ook PSV hebben aangeklopt bij Excelsior, zo meldde Voetbal International. Zij zouden in Driouech een mogelijke vervanger zien van Noa Lang, die opnieuw geblesseerd is. De Eindhovenaren zouden al een bod hebben gedaan, en komen mogelijk terug met nog een beter bod. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten