Transfer

AD: 'Feyenoord vreest dat komst Rodríguez uitgesteld moet worden en denkt aan Driouech van Excelsior'

Feyenoord hoeft niet meer te hopen op de komst van Uruguayaan Luciano Rodríguez, zo meldt het AD. Eerder vanavond meldde 1908.nl dat de deal nog wel in leven zou zijn en dat alleen de tijd nog roet in het eten kon gooien.

Volgens het AD mikt Feyenoord op een transfer van de jonge Zuid-Amerikaan in de zomerperiode van dit jaar en zou deze periode niet meer gaan voor een transfer. In Nederland loopt de transferperiode nog tot donderdag 1 februari 23:59 uur.

Wel zouden de Rotterdammers interesse tonen in Couhaib Driouech van stadsgenoot Excelsior. Vleugelaanvaller Javairô Dilrosun zou mogelijk nog vertrekken deze winter en dan zou de buitenspeler van Excelsior, die nog tot 2025 vastligt in Kralingen, een alternatief zijn. Ook koploper PSV zou interesse hebben in de diensten van Driouech. De speler van Excelsior heeft volgens Transfermarkt.nl een actuele marktwaarde van 1,3 miljoen euro.

Rodríguez staat momenteel onder contract bij het Uruguayaanse Liverpool FC uit Montevideo. Zijn contract loopt daar nog tot medio 2027, waardoor de Rotterdammers een afkoopsom moeten betalen voor de 20-jarige aanvaller.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten