'Onzeker of er deze window overeenstemming wordt bereikt over komst Rodríguez'

'Onzeker of er deze window overeenstemming wordt bereikt over komst Rodríguez'

112 reacties 112
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Of Luciano Rodríguez deze transferwindow nog naar Feyenoord komt is nog niet zeker, zo meldt Voetbal International woensdagochtend. Momenteel staat de aanvaller nog gewoon onder contract bij het Uruguayaanse Liverpool FC.

Algemeen directeur Dennis Te Kloese heeft tegenover Voetbal International aangegeven dat 'er nog geen akkoord is.' Ook geeft hij aan dat er 'echt nog een en ander gedaan moet worden voordat het rond is' en ook 'dat het nog maar de vraag is óf er overeenstemming kan worden bereikt tijdens deze window.' Het zou gaan om een inwikkelde deal.

Feyenoord zou in Rodríguez de ideale versterking zien in de aanval. De 20-jarige aanvaller staat onder contract bij het Uruguayaanse Liverpool FC waar het contract nog loopt tot medio 2027. De Rotterdammers zouden een flinke transfersom op tafel moeten liggen om tot een deal te komen.

De afgelopen dagen is er al veel berichtgeving geweest rondom de eventuele komst van Rodríguez naar De Kuip. Dinsdag maakte Ge Globo journalist Cahê Mota op X melding van een akkoord tussen Feyenoord en Liverpool FC.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook