Oud-Feyenoorders | Dessers wederom belangrijk voor Rangers FC

Oud-Feyenoorders | Dessers wederom belangrijk voor Rangers FC

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord speelde zondag met 0-0 gelijk tegen angstgegner FC Twente. De Rotterdammers konden hun strijdbare mentaliteit deze wedstrijd helaas niet tonen, waardoor zij wederom op twaalf punten achterstand met PSV komen. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders wel tot het gaatje konden vechten?


Engeland

Tyrell Malacia speelt de eerstvolgende speelronde in de Premier League tegen Wolverhampton Wanderers op 1 februari om 21.15 uur. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi spelen op 1 februari om 20.30 uur hun eerstvolgende competitiewedstrijd tegen West Ham United. 


Gustavo Hamer verloor zaterdag de thuiswedstrijd met 2-5 van Brighton in de FA Cup. Hamer begon in de basis en speelde 76 minuten. Verder scoorde de middenvelder en gaf hij een passnauwkeurigheid van 81%. Via Sofascore kreeg Hamer een 6.8. 


Portugal

Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes spelen vanavond om 19.45 uur de uitwedstrijd tegen Estrela Amadora. 


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zaterdag de uitwedstrijd met 0-1 van St. Mirren. Dessers speelde 90 minuten en wist daarin te scoren. Verder haalde de spits een passnauwkeurigheid van 53% en schoot hij in totaal twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg de Nigeriaanse aanvaller een 7.2. Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie door een knieblessure .Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de thuiswedstrijd met 2-1 van Ankaragücü. Szymanski begon in de basis en speelde 89 minuten. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 83% en gaf hij vijf keypasses. Daarnaast schoot de middenvelder twee keer richting doel en kreeg hij een 7.8 via Sofascore. Fenerbahçe staat bovenaan de Turkse Süper Lig. 

 

Lees meer over
Lees ook