De kranten | Ruzie met de bal

De kranten | Ruzie met de bal

15 reacties 15
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord kon gisteren in de strijd om de tweede plek FC Twente niet op een grotere achterstand zetten. De Rotterdammers die wel de overhand hadden in de wedstrijd konden niet tot scoren komen, mede door een gemiste penalty van Santiago Gimenez. In de kranten veel aandacht voor de topper van het afgelopen weekend en met name voor Gimenez.

In het Algemeen Dagblad gaat het over de gemiste penalty, maar vooral over het gebrek aan scorend vermogen bij Feyenoord. De Mexicaanse spits zit niet in zijn grootste vorm en met name na de winterstop wil het nog niet echt vlotten, eigenlijk zoals met het hele aanvalsspel van Feyenoord. Gimenez heeft slechts één doelpunt gemaakt in de laatste zeven wedstrijden. De krant kopt dan ook: 'Ruzie met de bal'.

Ook in De Telegraaf vooral aandacht voor de gemiste penalty van Gimenez. Maar ook de vraag wat er gebeurd als Gimenez een keer niet scoort. De spits die alles deed om zo goed mogelijk uit de winterstop te komen, heeft momenteel moeite met het vinden van het net. Maar de krant vraagt zich hardop af welke speler wel kan scoren als Gimenez het een keer niet doet. Ondanks de gemiste penalty heeft Gimenez 37% van de doelpunten van de Rotterdammers geproduceerd. De krant kopt dan ook: 'Wie scoort als Gimenez het niet doet?' 

Lees meer over
Lees ook