'Dat was natuurlijk eigenlijk het crux moment voor Feyenoord'

'Dat was natuurlijk eigenlijk het crux moment voor Feyenoord'

3 reacties 3
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelde zondagmiddag in De Kuip gelijk tegen FC Twente. De Rotterdammers hadden de kans om verder uit te lopen op de nummer drie van de Eredivisie maar kwam niet verder dan een gelijkspel.

Feyenoord had het meeste balbezit maar wist niet te scoren. De Rotterdammers kregen een penalty, maar deze werd gemist door Santiago Gimenez. 'Gimenez heeft zich helemaal scheel gewerkt', aldus Emile Schelvis bij Rijnmond. 'Dat was natuurlijk eigenlijk het crux moment voor Feyenoord. Schiet hij die penalty binnen wordt het misschien een overwinning met twee doelpunten verschil of drie doelpunten verschil.'

De aanvaller van de Rotterdammers lijkt de laatste tijd minder in vorm. 'Daar mogen we onderhand wel een klein beetje van gaan spreken. Soms komen ze als rijpe appelen van de boom af, doelpunten, soms is het zes zeven wedstrijden helemaal niks. Dat hoort bij het frêle bestaan van een spits. Die bal, ik had gehoopt dat hij vandaag met die penalty er doorheen zou komen. Hij wil zo graag. Hij was gigantisch aan het kleunen. Bij die penalty kreeg hij wel die steun.' Het is niet de eerste keer dat de Mexicaan een penalty mist. 'Misschien is er iemand die opstaat. Misschien is het even goed geweest.' Schelvis noemt de namen van Dávid Hancko en Mats Wieffer die mogelijk een penalty kunnen nemen.

Lees meer over
Lees ook