Slot: 'Ik zou bijna willen zeggen, volgende vraag'

Slot: 'Ik zou bijna willen zeggen, volgende vraag'

11 reacties 11
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Vrijdag werd bekend dat Jürgen Klopp Liverpool FC na dit seizoen gaat verlaten. De Engelse club maakte dit nieuws bekend op de website. De succesvolle trainer is al vanaf oktober 2015 in dienst van de Premier League club waarin hij veel prijzen wist te winnen.

Arne Slot werd vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Twente ook gevraagd naar het nieuws. Daarna kreeg de trainer van de Rotterdammers de vraag of er bij hem bij het vertrek van een trainer bij een grote club toch wat extra kriebels vrijkomen. 'Ik zou bijna willen zeggen, volgende vraag', zegt Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. 'Welk antwoord kan ik nu geven dat er geen headline over komt. Volgende vraag.'

Eerdere belangstelling

Aan het einde van vorig seizoen kwamen er ook veel geruchten naar buiten dat meerdere ploegen interesse zouden hebben in de trainer van Feyenoord. Zo zouden Newcastle United FC en Tottenham Hotspur FC interesse hebben gehad. Uiteindelijk koos Slot om trainer van Feyenoord te blijven en is hij inmiddels bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam.

Lees ook