Slot komt met update over fitheid selectie, en meldt terugkeer van twee Feyenoorders

Slot komt met update over fitheid selectie, en meldt terugkeer van twee Feyenoorders

11 reacties 11
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord lijkt zonder kleerscheuren uit de wedstrijd van PSV gekomen. Arne Slot gaf tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Twente en die werd uitgezonden op Feyenoord ONE aan dat het er op lijkt dat iedereen fit uit de wedstrijd is gekomen.

Gisteren waren de spelers vrij. Morgen kun je volgens Slot wel beter zeggen hoe ze er voor staan. De Rotterdammers lijken zondag ook weer te kunnen beschikken over Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh. Het tweetal is uitgeschakeld in de Africa Cup. 'Beide verwachten we morgen weer op het trainingsveld', zegt Slot daarover tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. Het tweetal is zonder blessures teruggekeerd.

Twee spelers met interlandverplichtingen

De Rotterdammers missen nu nog twee spelers vanwege interlandverplichtingen. Ayase Ueda wist zich met Japan te plaatsen voor de volgende ronde van de AFC Asian Cup. Alireza Jahanbakhsh wist zich met Iran te plaatsen voor de volgende ronde van de AFC Asian Cup.

Feyenoord neemt het komende zondag in De Kuip op tegen de nummer drie van de Eredivisie FC Twente. Het gat tussen de twee ploegen is nu vijf punten. Mocht Feyenoord winnen, dan kan het dat gat verder vergroten.

Lees ook