'Feyenoord heeft wel een enorm probleem'

'Feyenoord heeft wel een enorm probleem'

7 reacties 7
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist te winnen van Vitesse in Arnhem. Na het puntverlies in de eigen Kuip tegen NEC weer een goed resultaat, zonder zelf goed te spelen. Feyenoord was gezien het puntverlies van PSV, AZ en FC Twente de winnaar van het weekend. Zo zag Arne Slot dat niet, zo liet hij op de persconferentie na de wedstrijd tegen Vitesse weten.

Enorm probleem Feyenoord

In de Kick-off Podcast van de Telegraaf wordt door Mike Verweij en Valentijn Driessen de actualiteit in het Nederlandse voetbal besproken. Driessen stipt aan dat Feyenoord in een mindere fase zit: "Zelfs tegen de nummer één na laatst geeft Gimenez weer eens niet thuis, ze spelen niet het voetbal wat je van ze gewend bent." Mike Verweij zegt daar over: "Feyenoord heeft wel een enorm probleem namelijk dat ze die kansen niet afmaken. Want als het 0-3 of 0-4 met rust staat ga je geen problemen meer krijgen. Dan zijn die supporters die nu het veld op komen in de rust al naar huis." Besluit Verweij met een knipoog.

Frustratie Arne Slot

Na afloop van de wedstrijd uitte Arne Slot zijn frustratie over de onmogelijkheden bij Feyenoord inzake het salarisplafond kijkend naar de transfer van Jordan Henderson naar Ajax. "Slot is een gigantische goede trainer maar waarom roep je dit soort dingen nou. Wees nou heel blij met de selectie die je hebt want je zal John van 't Schip zijn. Ik denk dat Arne Slot op zijn blote knieën moet danken dat hij wel een evenwichtige selectie heeft en niet een technisch directeur die 150 miljoen uitgeeft aan spelers waarvan er geen één kan voetballen. Slot is in mijn ogen een toptrainer, maar wordt geen calimero, waarom altijd Ajax erbij betrekken?" Valentijn Driessen springt voor Slot in de bres: "Nou ja hij zei ook wel dat hij blij was met z'n selectie dus het lag ook wel aan hoe het gevraagd werd. Hij zei alleen in de afronding loopt het niet."

 

Lees ook