Zerrouki speelt met Algerije gelijk tegen Burkina Faso

5 reacties 5

Ramiz Zerrouki heeft met Algerije de tweede wedstrijd in de Afrika Cup gelijk gespeeld tegen Burkina Faso. Door een late treffer van Algerije werd het 2-2. Zerrouki begon in de basis en speelde de hele wedstrijd.

Burkina Faso kwam in de blessuretijd van de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Mohamed Konaté. Algerije wist al snel in de tweede helft door een doelpunt van Baghdad Bounedjah op gelijke hoogte te komen. Bertrand Traoré maakte de 1-2 voor Burkina Faso waarna in de blessuretijd van de wedstrijd opnieuw Bounedjah wist te scoren, waardoor de eindstand 2-2 werd.

Algerije begon de Afrika Cup met een 1-1 gelijkspel tegen Angola. Zerrouki begon in die wedstrijd niet in de basis, maar viel in de tweede helft in. Hij kon het gelijke spel niet voorkomen.

Door het gelijke spel van vandaag heeft Algerije nu twee punten uit twee wedstrijden. Momenteel staat het daarmee tweede, maar Angola en Mauritanië moeten nog tegen elkaar spelen.