'Ik probeer het wel, natuurlijk en ik zie het maar als een motivatie'

'Ik probeer het wel, natuurlijk en ik zie het maar als een motivatie'

19 reacties 19
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft met Dávid Hancko een sterke linker centrale verdediger. De man die overkwam als aanvoerder van Sparta Praag verlengde ook nog eens onlangs zijn contract en hij is vooral ontzettend blij met de trainer Arne Slot. In gesprek met Voetbal International laat Hancko zijn waardering blijken.

Slot is volgens Hancko een trainer waarvoor hij door het vuur gaat, de trainer die hem gemaakt heeft tot de speler die hij nu is. "Daarmee liet hij blijken me echt te willen hebben, daarmee riep hij een gevoel bij me op dat ik voor deze coach door het vuur wilde gaan", aldus Hancko die superlatieven tekort komt voor Slot. Zelfs dat hij zijn contractstatus ophangt aan de coach.

Hancko zelf denkt dat voor veel mensen het grote verschil is dat Feyenoord vorig seizoen de underdog was en nu ineens extra druk krijgt. Ook hij als speler merkt dat er nu anders naar hem gekeken wordt, de verwachting dat hij elk schot blokt wat bijna een utopie is. "Ik probeer het wel, natuurlijk en ik zie het maar als een motivatie. De lat moet nog hoger."

Lees ook