'Het resultaat bepaalt alles, dat is de voetbalwereld en daar lopen we niet voor weg'

'Het resultaat bepaalt alles, dat is de voetbalwereld en daar lopen we niet voor weg'

6 reacties 6
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Gisteren was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. Met een zieke Arne Slot thuis, sprak algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese de zaal toe. Terugkijkend op 2023 werd er een kampioenschap gevierd, kreeg Te Kloese veel lof, maar dat lijkt nu langzaam weg te ebben door de grote achterstand op PSV en de weinig succesvolle transferperiode.

In het Algemeen Dagblad zijn ze duidelijk, Te Kloese hoeft niet met pek en veren de club uit, maar er worden wel vraagtekens gesteld bij het aankoopbeleid van afgelopen zomer. Te Kloese was daar verantwoordelijk voor en ook hij weet dat de roem in het voetbal snel kan omslaan. "Het resultaat bepaalt alles, dat is de voetbalwereld en daar lopen we niet voor weg", aldus de algemeen directeur.

Te Kloese weet dat PSV dit seizoen voor iedereen een maatje te groot is. De lucratieve tweede plaats is nog wel in zicht en daar moet alles voor gegeven worden. Dat er nu soms wat chagrijn is door de plek waar Feyenoord staat, betekent volgens Te Kloese dat de lat omhoog is gegaan. Feyenoord heeft stappen gezet, heeft een fantasische trainer die met een goede spelersgroep werkt. "En er waren investeringen die wij weer konden doen en de salarissen die wij weer kunnen betalen. Die lijn moeten we doortrekken en daar gaan we ook voor."

Lees ook