Minteh verliest met Gambia van Senegal

7 reacties 7

Voor het Gambia van Yankuba Minteh begon vandaag de Afrika Cup. Gambia speelde tegen Senegal. Minteh begint begon in de basis in het eerste groepsduel van zijn land in Groep C. Senegal was uiteindelijk met 3-0 te sterk.

Pape Gueye opende al in minuut vier de score voor Senegal. Nog in de eerste helft ontving Ebou Adams van Gambia een rode kaart waardoor de ploeg van Minteh met tien man verder moest. In de tweede helft scoorde Lamine Camara twee keer waardoor de eindstand uiteindelijk 3-0 was.

De tweede wedstrijd wordt vrijdag om 21:00 uur gespeeld tegen Guinee. De derde en laatste groepswedstrijd wordt op dinsdag 23 januari gespeeld tegen Kameroen.

Hoe lang Feyenoord Minteh moet missen is nog onbekend. Dat hangt logischerwijs af van de prestaties van Gambia in de Afrika Cup.