Oud-Feyenoorders | Szymanski is de grote man bij Fenerbahçe

Oud-Feyenoorders | Szymanski is de grote man bij Fenerbahçe

16 reacties 16
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord speelde zondag een diep teleurstellend gelijkspel tegen NEC Nijmegen (2-2). De Rotterdammers lijken niet goed uit de verf te komen na de winterstop, waar zij ook het trainingskamp matig afsloten. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders 2024 wel goed kunnen beginnen? 


Engeland

Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 2-2 gelijkspelen tegen Tottenham Hotspurs. Malacia zat nog steeds niet bij de selectie, maar maakt goede stappen in zijn revalidatieproces. Manchester United staat op plaats zeven in de Premier League.


Luis Sinisterra en Marcos Senesi hadden dit weekend geen competitiewedstrijd. Op 21 januari spelen zij de eerstvolgende competitiewedstrijd thuis tegen Liverpool om 17.30 uur. 


Gustavo Hamer had ook dit weekend geen competitiewedstrijd. Hamer speelt op 21 januari om 15.00 uur de competitiewedstrijd thuis tegen West Ham United.


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de thuiswedstrijd met 4-1 van Rio Ave. Beide Oud-Feyenoorder begonnen in de basis, waar Kökçü 63 minuten speelde. De Turks international haalde een passnauwkeurigheid van 90% en gaf twee keypasses. Verder won hij 30% van zijn duels en kreeg hij een 6.9 via Sofascore. Aursnes speelde 86 minuten en won daarin ongeveer 55% van zijn duels. Verder haalde de Noor nog een passnauwkeurigheid van 88% en kreeg hij een 7.3 via Sofascore. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal.


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo spelen op woensdag 24 januari om 20.45 uur hun eerste competitiewedstrijd van 2024 weer. De twee spitsen nemen het dan in een uitwedstrijd op tegen Hibernian. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de uitwedstrijd met 0-1 van Gaziantep. Szymanski speelde 90 minuten en gaf daarin wederom een assist. De Pool haalde verder een passnauwkeurigheid van 81% en schoot drie keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 7.1. Fenerbahçe staat op de eerste plaats in de Turkse Süper Lig. Szymanski draait tot nu toe een geweldig seizoen met negen doelpunten en negen assists in twintig competitiewedstrijden.

 

Lees meer over
Lees ook