Feyenoord speelt teleurstellend gelijk tegen NEC Nijmegen

182 reacties 182

Feyenoord heeft zondag gelijk gespeeld tegen NEC Nijmegen. In De Kuip werd het 2-2. Voor de Rotterdammers scoorden Javairo Dilrosun en Santiago Gimenez de doelpunten.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. NEC Nijmegen had weinig in te brengen en de Rotterdammers kwamen al in de zeventiende minuut op voorsprong door een doelpunt van Dilrosun. Gimenez zorgde in de 28e minuut voor de 2-0 waardoor er geen vuiltje aan de lucht leek voor Feyenoord, maar vlak voor rust zorgde Dirk Proper voor de 2-1.

In de tweede helft kwam NEC Nijmegen al snel terug door een doelpunt van Magnus Mattsson. Daarna kon Feyenoord geen echte vuist meer maken en eindigde de wedstrijd in 2-2, waardoor het twee belangrijke punten verliest.

Feyenoord ziet koploper PSV uitlopen en heeft nu twaalf punten voorsprong. FC Twente is de nummer drie en heeft twee punten achterstand op de Rotterdammers.