Van Gelder: 'Gimenez gaat nooit meer opleveren dan 40 miljoen'

Van Gelder: 'Gimenez gaat nooit meer opleveren dan 40 miljoen'

39 reacties 39
Bron: SBS 6
Foto: Pro Shots

Vrijdagavond in De Oranjewinter zaten onder andere Valentijn Driessen en Jack van Gelder aan tafel bij Hélène Hendriks. De Oranjewinter is te zien op SBS6. Driessen kreeg de vraag van Hendriks wat hij vond de uitverkiezing van Arne Slot als ‘tv-persoonlijkheid van het jaar’.

‘Ik gun hem dat van harte’, begint Driessen. ‘Maar er zijn daar meer verkiezingen geweest en dat sloeg helemaal nergens op.’ Driessen is niet tevreden over het niveau van de Nederlandse Sport Pers en vindt dat bijvoorbeeld Thijs Slegers postuum een grotere prijs had moeten krijgen.

Daarna krijgt Noa Vahle het woord, want zij was bij de persconferentie van Arne Slot afgelopen middag. Vahle confronteerde Slot tijdens de persconferentie met zijn uitspraak ‘Ik kan me voorstellen dat ik de Arsène Wenger van Feyenoord word.’ Wenger was 22 jaar lang trainer van Arsenal, een zeldzaamheid. Slot nuanceerde de uitspraak tijdens het persmoment door te zeggen dat het niet reëel is om in deze tijd zo lang trainer te zijn van een club, maar dat Feyenoord een fantastische club is.

Daarna wordt Vahlé gevraagd over de documentaire over spits Santiago Gimenez. ‘Leuke documentaire!’. De journaliste vindt het slim dat Feyenoord het eigen platform ONE start met deze documentaires. In de persconferentie van vanmiddag grapte Slot dat hij zo’n docu zo lang mogelijk probeert tegen te houden als het om zijn eigen leven gaat. Daarna schakelen de gasten aan tafel weer van de persconferentie naar Gimenez en een mogelijke transfer. Tafelheer Jack van Gelder zegt dat Gimenez nooit meer dan 40 miljoen zal opleveren en dat Feyenoord geen hogere biedingen moet verwachten.

Lees ook