Lof voor Slot: 'Dat was wel een schitterend beeld'

Lof voor Slot: 'Dat was wel een schitterend beeld'

Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Tijdens het trainingskamp in Marbella is de gehele spelersgroep fit gebleven. Dat gold niet voor hoofdtrainer Arne Slot. Tijdens een potje voetvolley raakte Slot geblesseerd en kampt op dit moment met een scheurtje in zijn kuitspier. Hij maakte het trainingskamp vervolgens af met een brace.

Krabbendam was bij het trainingskamp en vertelt over een mooi moment van de geblesseerde Slot, nadat hij met een brace op het trainingsveld werd gespot door journalisten. "Na de training ging hij met die brace op zo'n cameraplatorm klimmen, dat was wel een schitterend beeld. Dan zie je die selectie van Feyenoord trainen en hoog daarboven stond hij zo over dat veld te kijken", vertelt hij tijdens de DickVoorMekaar Podcast van Voetbal International, uitgezonden op Spotify.

Ook wordt de wedstrijd tegen 1. FSV Mainz '05 nog besproken. "Dat was wel een teleurstelling. Die Duitsers gaven wel echt partij, stevig op, overtredinkjes, vasthouden. Je zag gelijk die irritaties bij de spelers van Feyenoord. Je hebt net een heel trainingskamp gehad en je hebt je de tandjes getraind en dan komt er zo'n Duitse ploeg die echt wil winnen en bloedfanatiek is."

Lees meer over
Lees ook