Neijenhuis: 'Dat is wel één van de grootste doelen die je wil halen'

Neijenhuis: 'Dat is wel één van de grootste doelen die je wil halen'

1 reactie 1
Foto: FR-Fans.nl

Eerder dit jaar tekende jeugdspeler Kelvin Neijenhuis zijn eerste profcontract bij Feyenoord. Hij droomt ervan om ooit te debuteren in De Kuip en Feyenoord 1 te halen. Omroep Zeeland interviewde de jeugdspeler.

Het begon allemaal bij amateurclub MZC'11. Toen hij vier jaar oud was organiseerde Feyenoord trainingen bij die club waar hij aan meedeed. "Daaruit ben ik doorgestroomd naar de Talentendagen (Feyenoord Soccer Schools). Die heb ik allemaal doorgelopen en zo ben ik op 7-jarige leeftijd hier terecht gekomen", vertelt Neijenhuis. "Het is fantastisch, je maakt hier heel veel dingen mee en dat is alleen maar goed denk ik."

Doordat hij veel scoort ligt er vaak druk op hem, maar daar denkt hij niet aan. "Ik heb veel mensen om mij heen die mijn voeten op de vloer houden. Ik zelf ben ook redelijk nuchter daarin dus ik heb daar geen moeite mee."

Zijn doel is om ooit te debuteren voor Feyenoord. "Ik kan zo op De Kuip kijken. Elke dag als ik train kijk je ernaar en dan denk ik: dat is wel één van de grootste doelen die je wil halen", sluit Neijenhuis af.

Lees meer over
Lees ook