'Feyenoord meldt zich voor Meunier'

'Feyenoord meldt zich voor Meunier'

94 reacties 94
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft zich gemeld voor Thomas Meunier, de 32-jarige rechtsback van Borussia Dortmund, dat meldt Transfermarkt journalist Benedikt Duda zojuist op de Duitse website van Transfermarkt.

De 32-jarige Meunier staat momenteel onder contract bij Borussia Dortmund, waar zijn contract nog loopt daar nog tot het einde van dit seizoen. Voordat hij naar de Duitse club ging, was de Belgisch international actief voor Paris Saint Germain.

Meunier kwam in totaal 62 keer uit voor het nationale team van België. Daarin scoorde hij acht keer. Bij Borussia Dortmund komt de rechtsback dit seizoen niet veel aan spelen toe. Hij speelde vier wedstrijden in de Bundesliga.

Bij de Duitse topclub heeft Meunier een flink salaris, zo zijn de geruchten, meldt Transfermarkt.de. Het zou zelfs gaan over een bedrag dat kan oplopen tot acht miljoen euro per jaar.

Volgens 1908.nl zou Meunier een overstap naar Feyenoord wel zien zitten. Hij zou zelfs salaris willen inleveren om zo nog kans te maken om met België naar het EK voetbal te gaan, dat in juni 2024 van start gaat.

De rechtsbackpositie wordt momenteel bekleed door Lutsharel Geertruida of Bart Nieuwkoop. Nieuwkoop werd in de zomerse transferperiode gehaald van Union Sint-Gillis.

Lees meer over
Lees ook