'AS Roma krijgt slecht nieuws van UEFA'

'AS Roma krijgt slecht nieuws van UEFA'

10 reacties 10
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

AS Roma is de tegenstander van Feyenoord in de tussenronde van de UEFA Europa League. Het tweeluik wordt op 15 en 22 februari gespeeld. Feyenoord begint 15 februari thuis en speelt 22 februari in Rome. 

Feyenoord hoopt zich te versterken met een aanvaller, nu het er drie moet missen door de Azië en Afrika Cup. Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Ayase Ueda zijn alle drie opgeroepen voor hun nationale elftallen. Ook Ramiz Zerrouki doet mee met de Afrika Cup, maar Feyenoord is niet op zoek naar een middenvelder.

AS Roma wil zich ook versterken in de winter maar heeft slecht nieuws gekregen van de UEFA. De club uit Rome heeft de Financial Fair-Play regels verbroken en moest daardoor een regeling treffen met de voetbalbond. Die heeft voor deze winter een kleine €1,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de ploeg van José Mourinho, zo zou Corriere dello Sport gemeld hebben, geciteerd door Voetbal International. Dit betekent dat er enorm weinig ruimte is voor de Italianen. Mourinho zou de afgelopen tijd al vaker hebben geklaagd aan gebrek aan opties in zijn selectie. Mogelijk zou een winters vertrek van Leonardo Spinnazola helpen, die interesse heeft vanuit Saoedi-Arabië.

Lees meer over
Lees ook