Zaterdag start kaartverkoop voor thuisduels tweede seizoenshelft

Zaterdag start kaartverkoop voor thuisduels tweede seizoenshelft

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Zaterdag 6 januari start om 09:00 uur de kaartverkoop voor de resterende thuiswedstrijden in de Eredivisie van dit seizoen, zo meldt Feyenoord op de website. Een uitzondering hierop is de Klassieker tegen Ajax. Deze zal later in de verkoop gaan.

Het gaat zaterdag om de verkoop van de volgende wedstrijden.

Feyenoord - Sparta Rotterdam
Zondag 11 februari, 20:00 uur

Feyenoord - RKC Waalwijk
Zondag 18 februari, 16:45 uur

Feyenoord - Heracles Almelo
Zondag 10 maart, 20:00 uur

Feyenoord - FC Utrecht
Zondag 31 maart, 14:30 uur

Feyenoord - PEC Zwolle
Zondag 5 mei, 20:00 uur

Feyenoord – Excelsior
Zondag 19 mei, 14:30 uur

Klik hier voor het gehele programma van Feyenoord in de tweede seizoenshelft.

Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen voor de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Heracles Almelo en PEC Zwolle maximaal vier tickets kopen per lidmaatschap. Voor de wedstrijden tegen FC Utrecht en Excelsior kunnen twee tickets per lidmaatschap worden aangeschaft.

Seizoenkaarthouders kunnen maximaal drie tickets per seizoenkaart kopen voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Heracles Almelo en PEC Zwolle. Zij kunnen ook één ticket per seizoenkaart aanschaffen voor de wedstrijden tegen FC Utrecht en Excelsior. De voorrangsperiode voor leden van Het Legioen, Junioren Kameraadjes en seizoenkaarthouders loopt tot maandag 8 januari 17:30 uur.

De overige supporters kunnen vanaf maandag 8 januari om 18:00 uur maximaal vier tickets kopen voor de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Heracles Almelo en PEC Zwolle. Er kunnen maximaal twee tickets gekocht worden voor de wedstrijden tegen FC Utrecht en Excelsior.

De kaartverkoop zal via de officiële Feyenoord Ticketshop lopen.

Lees meer over
Lees ook