Jacobs: 'Feyenoord belandt dit jaar tóch op de Coolsingel'

Jacobs: 'Feyenoord belandt dit jaar tóch op de Coolsingel'

19 reacties 19
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Het nieuwe jaar is aangebroken en de herstart van de Eredivisie zal over twee weken beginnen. Rob Jacobs doet zijn voorspellingen over het restant van het seizoen en begint met Feyenoord. Hij verwacht opnieuw een feest voor de club op Zuid.

Op 24 januari speelt Feyenoord thuis in de TOTO KNVB Beker tegen de winnaar van PSV - FC Twente, dat in december werd uitgesteld vanwege een onbespeelbaar veld. Gemakshalve gaat Rob Jacobs ervanuit dat koploper PSV van de Tukkers zal winnen en dus tegen Feyenoord moet. Naar die avond kijkt hij uit. "Dat kan wel een legendarische bekeravond opleveren", zegt Jacobs in het Algemeen Dagblad.

PSV kent tot dusver een uitstekend seizoen. Zestien van de zestien competitiewedstrijden werden gewonnen, de ploeg plaatste zich voor de laatste zestien van de UEFA Champions League en eveneens werd de Johan Cruijff Schaal binnengehaald. "Het geluk van PSV zal in 2024 toch wel een keer ophouden?", vraagt Jacobs zich af. Hij denkt dat het drie keer scheepsrecht zal worden dit seizoen na twee eerdere nederlagen in De Kuip tegen PSV. Uiteindelijk voorspelt hij het Rotterdamse heffen van de dennenappel trofee. "Feyenoord belandt dit jaar tóch op de Coolsingel."

Vanaf juni zal dit jaar het Europees kampioenschap voetbal plaatsvinden in Duitsland. Het Nederlands Elftal heeft zich geplaatst en recentelijk werden Calvin Stengs, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Quilindschy Hartman en Justin Bijlow nog opgeroepen voor Oranje. Voor laatstgenoemde is het niet nieuw dat hij een centraal punt is in de keepersdiscussie van de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. Jacobs snapt die discussie niet zo goed. "Het staat voor mij buiten kijf dat hij de beste keeper van Nederland is. Er is toch geen serieuze concurrentie?", aldus Jacobs.

Lees ook