HUURLINGEN | Pedersen en teamgenoten kunnen niet stunten in San Siro

HUURLINGEN | Pedersen en teamgenoten kunnen niet stunten in San Siro

5 reacties 5
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In het seizoen 2023/2024 worden er dertien spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers. Lennard Hartjes wordt door zijn blessure niet behandeld, hij staat voor langere tijd aan de kant. Ook Ezequiel Bullaude wordt voorlopig niet meegenomen. Het seizoen in Argentinië is voor CA Boca Juniors inmiddels voorbij. Op dit moment is het voor iedereen winterstop, behalve voor Pedersen en Touré. Daar wordt gewoon doorgevoetbald.

Gil Vicente FC – Boavista FC 1-0
Tidjany Touré
Voor het eerst sinds 2 oktober wist de club van Touré weer eens te winnen in de Portugese competitie. De Portugezen versloegen het team van oud-Feyenoorder Boženík met 1-0. Touré mocht 24 minuten meedoen en gaf daarin 13 passes waarvan er 10 nauwkeurig aankwamen. Hij won één duel en wist drie keer de bal uit te verdedigen.

AC Milan – US Sassuolo 1-0
Marcus Holmgren Pedersen 
Op bezoek in het historische San Siro wist US Sassuolo geen resultaat te behalen. Oud-AZ speler Tijani Reijnders was goed voor de 1-0 en daar bleef het bij. Pedersen begon in de basis als linksback en speelde daar 90 minuten. Hij had de meeste tackles (3) tijdens de wedstrijd. 16 van zijn 17 passes kwamen aan. Hij verdedigde zes keer de bal uit en won zeven keer de bal terug. Zeven van zijn 10 duels werden gewonnen.

Lees meer over
Lees ook