'Het was denk ik voor het eerst dit seizoen'

'Het was denk ik voor het eerst dit seizoen'

11 reacties 11
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren met 2-1 van FC Utrecht. In de eerste helft waren de Rotterdammers heer en meester, maar in de tweede helft was er weinig meer over van het overwicht. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad kijkt Leon ten Voorde terug op de wedstrijd.

Feyenoord kwam in het eind van de wedstrijd nog onder druk en volgens Ten Voorde was dat voor het eerst dit seizoen in eigen huis. "Het was denk dat we voor het eerst dat we Feyenoord in de Kuip dit seizoen, tegen een Nederlandse club, hebben zien wankelen. Ze zijn eigenlijk heer en meester en maken niet die derde goal en die 2-1 valt uit het niets. Dan wordt het het laatste kwartier toch nog penibel."

Zal dit de tol zijn voor een zware eerste seizoenshelft met Champions League voetbal of is het de teleurstelling dat PSV zo ver voorstaat. “Tegen Volendam was het moeizaam en dat kon wel eens te maken hebben met de stand. Nu is het vooral de zware wedstrijden in de champions League die hun tol gaan eisen. Spelers zijn het niet gewend op dat niveau week in week uit te spelen. Dan is Europa League toch wel iets anders."

Lees ook