Lau: 'Hopelijk kan de UEFA ook invloed uitoefenen'

Lau: 'Hopelijk kan de UEFA ook invloed uitoefenen'

12 reacties 12
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

De recente loting van Feyenoord tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League heeft reacties opgeroepen bij de Feyenoord Supportersvereniging. Kees Lau, de voorzitter van de vereniging, heeft bij het ANP aangegeven dat men bij FSV De Feijenoorder hoopt op toestemming om naar Rome te reizen voor de wedstrijd.

"We gaan kijken of we het voor elkaar gaan krijgen. Hopelijk kan de UEFA ook invloed uitoefenen." Deze hoop is gebaseerd op het eerdere gedrag van de Feyenoord-aanhangers, vooral tijdens de uitwedstrijd tegen Celtic in Glasgow, waar men zich goed heeft gedragen.

Hoewel er nog onzekerheid is over de beslissing van de Italiaanse overheid met betrekking tot de aanwezigheid van Feyenoord-supporters bij de wedstrijd in Rome, blijft de supportersvereniging optimistisch. Ze zien het als een belangrijke gelegenheid voor de fans om het team te ondersteunen in een cruciale Europese wedstrijd.

In het persbericht wat overgenomen is door de Telegraaf en het Algemeen Dagblad benadrukt Lau nog maar eens de wens van de Feyenoord-supporters om hun team te kunnen steunen in belangrijke internationale wedstrijden. De supporters hopen dat hun eerdere gedrag zal leiden tot een positieve beslissing van de Italiaanse autoriteiten, waardoor ze de kans krijgen om Feyenoord te ondersteunen

Lees ook