Trauner en Bijlow reageren op loting Europa League

Trauner en Bijlow reageren op loting Europa League

6 reacties 6
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Voor het derde jaar op rij treft Feyenoord AS Roma in de Europese competitie. In het artikel van Rijnmond.nl reageren Feyenoord-spelers Gernot Trauner en Justin Bijlow op deze loting voor de tussenronde van de Europa League. Dit wordt Feyenoords vierde bezoek aan Rome in anderhalf jaar.

Bijlow zegt daar over: "Ik moet heel eerlijk zeggen ‘ik zei Marseille of Rome’, we gaan weer naar Rome." Hij verwacht twee intense wedstrijden tegen AS Roma, met een kans op revanche na eerdere verliezen in de finale van de Conference League en de kwartfinale van de Europa League. "Nu moeten we ze pakken", besluit Bijlow.

Trauner dacht het zijne van de loting en zegt daarover "Het klonk een beetje als een grap" dat Feyenoord weer aan Rome werd gekoppeld. Hij gaf toe dat ze liever ergens anders hadden gespeeld, maar ziet het als een "goede uitdaging" en is ervan overtuigd dat ze deze keer AS Roma kunnen verslaan. Hij benadrukte het belang van het spelen van de eerste wedstrijd thuis en het behalen van een voorsprong voor de tweede wedstrijd. Trauner is optimistisch en gelooft dat als Feyenoord het dit jaar beter doet, ze zichzelf kunnen belonen.

Lees ook