'Feyenoord toonde afgelopen zomer belangstelling in PSV'er'

'Feyenoord toonde afgelopen zomer belangstelling in PSV'er'

6 reacties 6
Bron: Ed.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou afgelopen zomer oriënterende belangstelling hebben getoond in de diensten van PSV-middenvelder Isaac Babadi, dat meldt het Eindhovens Dagblad. Babadi werd de afgelopen periode gelinkt met de Rotterdamse club, maar geniet daarnaast ook van buitenlandse belangstelling.

Bij PSV kent Babadi forse concurrentie op zijn positie met spelers als Malik Tillman, Ismael Sabari en oud-Feyenoorder Guus Til. Babadi kan bij PSV een contract tot 2028 tekenen, maar stelt voor nu die beslissing uit. Daardoor mogen zijn zaakwaarnemers vanaf de winterse transferwindow wel praten met andere clubs om hem transfervrij over te nemen. Babadi zelf ziet een winterse transfer niet zitten.

Zijn agenten maakten duidelijk dat Feyenoord afgelopen zomer interesse in de 18-jarige speler toonde en naar waarschijnlijkheid wordt de middenvelder nog steeds gevolgd door de Rotterdammers. Isaac Babadi kwam in het duel om de Johan Cruijff Schaal eerder dit seizoen in actie tegen Feyenoord. PSV wist die wedstrijd met 0-1 te winnen.

Lees ook