Vermoedelijke opstelling: 'Slot voert wijzigingen door ten opzichte van afgelopen woensdag'

Vermoedelijke opstelling: 'Slot voert wijzigingen door ten opzichte van afgelopen woensdag'

51 reacties 51
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Na de teleurstellende nederlaag tegen Celtic FC zal Feyenoord zondag de rug weer moeten rechten. De race om de tweede plek in de competitie is belangrijk, belagers AZ en FC Twente zitten Feyenoord op de hielen. Zondag om 14.30 uur wordt er afgetrapt voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, tevens de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop.

Vandaag was er geen persconferentie van trainer Arne Slot, maar er zijn genoeg redenen om aan te nemen dat Slot een andere basis neer zal zetten dan afgelopen woensdag. Afgelopen woensdag heeft de trainer spelers zoals Thomas Beelen laten spelen, die normaal minder minuten maken. Alle selectiespelers zijn ongeschonden uit de strijd gekomen, dus Slot kan rekenen op een fitte selectie. Alleen Alireza Jahanbakhsh en Bart Nieuwkoop zijn (nog steeds) geblesseerd.

Naar verwachting zal Gernot Trauner, zeer belangrijk voor Slot, weer in de basis mogen starten. Ook Mats Wieffer, hersteld van fysieke klachten, zal hoogstwaarschijnlijk zijn basisplaats terugkrijgen. Hiermee zal de basis zeer waarschijnlijk weer terugkeren naar

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl
Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Lees ook