Beelen: 'Dan ga je geen wedstrijden winnen op dit niveau'

Beelen: 'Dan ga je geen wedstrijden winnen op dit niveau'

8 reacties 8
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Het Champions League avontuur van Feyenoord zit er op. De Rotterdammers eindigen op plek drie in de poule met Atletico Madrid, Lazio Roma en Celtic. Bij de camera van RTL 7 verscheen Thomas Beelen na zijn debuut.

De jongeling mocht op het allerhoogste Europese niveau voor het eerst aantreden maar zonder bevredigend resultaat: "Een vervelend gevoel, ik dacht echt dat we hadden moeten winnen met de kansen die je krijgt. Maar persoonlijk wel een mooi moment."

Beelen kreeg op het laatste moment pas te horen dat hij ging spelen tegen Celtic: "Ik had er niet rekening mee gehouden maar ik vond het wel echt mooi om te horen. Hoe verder de wedstrijd ging hoe beter ik in mijn vel kwam." Na een weifelend begin speelde Beelen steeds meer met bravoure: "De opdracht is altijd om veel vooruit te spelen. Eerste kwartier was het even wennen."

Uiteindelijk mag Feyenoord zich opmaken voor de Europa League omdat het de vele kansen tegen Lazio, Atletico en Celtic niet afmaakte en te gemakkelijk goals tegen kreeg: "Het is voor ons de zoveelste keer dat we zoveel kansen creëren en niet scoren maar dan wel twee goals tegen krijgen. Dan ga je geen wedstrijden winnen op dit niveau."

Lees ook