Hancko: 'Voor ons blijft het een Champions League wedstrijd'

Hancko: 'Voor ons blijft het een Champions League wedstrijd'

5 reacties 5
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko blikte tijdens de persconferentie, dat LIVE te volgens was op het officiele Youtube-kanaal van Feyenoord, vooruit op het CL-duel van morgenavond tegen Celtic FC. Een duel waar niets anders meer op het spel staat, behalve de CL-premie.

Op de vraag wat voor een wedstrijd het gaat worden, aangezien er niets meer op het spel staat, antwoordt Hancko: 'Voor ons blijft het een Champions League wedstrijd. Als je twee, drie jaar geleden tegen mij had gezegd dat ik Champions League zal spelen, dan zou ik er over hebben gedroomd. Voor mij persoonlijk blijft het een grote wedstrijd.'

Zelf kijkt Hancko met gemengde gevoelens terug op zijn CL-optreden dit seizoen. 'Na de eerste drie wedstrijden hadden we zes punten en hoopten we op een CL-vervolg. Helaas konden we dat aan het einde niet waarmaken. Aan de andere een groot compliment aan het team, dat in ieder wedstrijd gelijkwaardig is gebleven aan de tegenstander, en vaak zelfs beter, maar door een gebrek aan ervaring wisten we dat niet in ons voordeel uit te laten vallen', aldus Feyenoord-verdediger en Slowaaks-international, Dávid Hancko.

Lees meer over
Lees ook