Slot komt met update over inzetbaarheid Hartman en Stengs

Slot komt met update over inzetbaarheid Hartman en Stengs

3 reacties 3
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord kan morgen in de Champions League wedstrijd tegen Celtic FC beschikken over Quilindschy Hartman en Calvin Stengs, zo liet trainer Arne Slot dinsdag weten tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord.

Slot geeft aan dat er bij Hartman volledig het protocol is gevolgd. 'Was natuurlijk al in de wedstrijd tegen PSV waarin echt al dat protocol goed aangehouden is', zegt Slot tijdens de persconferentie. 'En gaf hij geen enkel signaal dat hi niet door kan. Worden er vinkjes gezet. Als hij dan ind e rust aangeeft dat een stukje vergeten is, terwijl hij top en top fit is, was hij zelf redelijk teleurgesteld, laat ik me maar rustig uitdrukken dat we hem er af gingen halen. Inmiddels heeft hij het protocol doorlopen en kan hij morgenavond weer spelen en wil hij dat ook heel graag vertelde hij me gisteren.

Ook Stengs is dus weer inzetbaar. 'Die kreeg in een duel met Schouten kreeg hij een paar noppen op de bovenkant op zijn voet. Daar zit dan te lang te veel vocht in op het moment dat dat er uit is, kun je weer spelen.'

Lees ook