Oud-Feyenoorders | Senesi en andere Oud-Feyenoorders zijn goud waard

5 reacties 5
Bron: FR-Fans.nl

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord speelde afgelopen weekend geen competitiewedstrijd, waar de Rotterdammers afgelopen donderdag met 3-1 wonnen van FC Volendam. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders die dit weekend wel in actie kwamen, ook konden zorgen voor een overwinning?

Engeland

Tyrell Malacia zag zijn teamgenoten zaterdag de thuiswedstrijd met 0-3 verliezen van het Bournemouth van Marcos Senesi en Luis Sinsterra. Malacia is nog steeds geblesseerd en zat dus niet bij de wedstrijdselectie. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League.

Luis Sinisterra en Marcos Senesi wonnen zaterdag de uitwedstrijd met 0-3 van Manchester United. Senesi speelde 90 minuten en wist daarin de 0-3 binnen te koppen. Verder haalde de Argentijn een passnauwkeurigheid van 79% en won hij ongeveer 50% van zijn duels. Via Sofascore werd de verdediger de Man Van De Wedstrijd met een 8.4. Sinisterra viel in de 72e minuut in. De Colombiaan gaf een assist op de 0-4, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens aanvallend hands. Via Sofascore kreeg de linksbuiten een 6.5 voor zijn invalbeurt. Bournemouth staat op plaats veertien in de Premier League.

Gustavo Hamer won zaterdag de thuiswedstrijd met 1-0 van Brentford. Hamer speelde 90 minuten en gaf daarin de beslissende assist. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 81% en won hij ongeveer 40% van zijn persoonlijke duels. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 7.1. Sheffield United staat ondanks de gewonnen wedstrijd op de laatste plaats in de Premier League.

Portugal

Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes speelden zaterdag met 1-1 gelijk tegen Farense. Kökçü begon in de basis en speelde 89 minuten. De Turks international haalde een passnauwkeurigheid van 82% en gaf twee keypasses. Verder won de middenvelder ongeveer 80% van zijn duels. Via Sofascore kreeg Kökçü een 7.3. Aursnes speelde 90 minuten en wist van rechtsback een assist te geven. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 87% en won hij al zijn duels. Via Sofascore kreeg Aursnes een 8.6. Benfica staat met dit gelijke spel op plaats drie in de Liga Portugal.

Schotland

Danilo en Cyriel Dessers wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 3-1 van Dundee FC. Dessers begon in de basis en wist daarin te scoren. De Nigeriaanse spits speelde 72 minuten en schoot daarnaast nog vijf keer richting doel. Hij haalde nog een passnauwkeurigheid van 38% en kreeg via Sofascore een 7.3. Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie. Rangers FC staat op de tweede plaats in de Schotse Premiership.

Turkije

Sebastian Szymanski won zaterdag de uitwedstrijd met 1-3 van Besiktas. Szymanski speelde 90 minuten en scoorde daarin de verlossende 1-3 in blessuretijd. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 77% en gaf hij maar liefst vijf keypasses. Via Sofascore werd Szymanski de Man Van De Wedstrijd met een 8.4. Fenerbahçe staat bovenaan de Turkse Süper Lig.