Wieffer: 'Ondanks dat we natuurlijk nooit opgeven en zij punten kunnen verspelen is dit wel een heel groot gat ja'

18 reacties 18
Bron: ESPN

Feyenoord verloor zondagmiddag de topper in De Kuip van PSV. De Eindhovenaren waren met 1-2 te sterk waardoor het gat nu tien punten is met de koploper.

Na afloop van de wedstrijd reageerde Mats Wieffer op de wedstrijd. 'Ik denk dat we de eerste helft goed druk zetten, goed er bovenop zitten', aldus Wieffer tegen ESPN. 'Dan heb je een paar kansen. Die laatste voor rust als die er in gaat zou heel lekker zijn. Uit het niets vind ik maken zij die goal. Al met al denk ik dat we het ons wel een beetje aandoen.'

PSV scoorde beide doelpunten in de tweede helft. 'De tweede helft beginnen we wel goed, na die goal creëren we niet meer zoveel.' Wieffer had zelf nog wel een kans op de 2-2, maar die bal ging over.

Door het verlies van Feyenoord is het gat nu tien punten. 'Ondanks dat we natuurlijk nooit opgeven en zij punten kunnen verspelen is dit wel een heel groot gat ja', zegt de middenvelder. Toch zag Wieffer dat Feyenoord nog wel een paar kansen hadden, maar die gingen er uiteindelijk niet in.