Feyenoord verliest van PSV en ziet gat tien punten worden

199 reacties 199
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft zondagmiddag de topper verloren van PSV. In De Kuip werd het 1-2 voor de Eindhovenaren. Bij Feyenoord scoorde Santiago Gimenez het enige doelpunt. Door het verlies van de Rotterdammers is het gat met PSV inmiddels tien punten.

De doelpunten vielen allemaal in de tweede helft. PSV kwam in minuut 65 op voorsprong door een doelpunt van Ismael Saibari, die een van de uitblinkers was aan de kant van de Eindhovenaren. Een paar minuten later was het Olivier Boscagli die de 0-2 binnenkopte.

Feyenoord leek door de twee doelpunten geknakt te zijn, maar toch kwamen de Rotterdammers op 1-2 door een doelpunt van Santiago Gimenez, die van afstand schoot en waar doelman Walter Benítez geen antwoord op had.

Door het verlies van Feyenoord is het gat na veertien gespeelde wedstrijden nu tien punten tussen de PSV en de Rotterdammers. Feyenoord kan, wanneer AZ de punten pakt, zakken naar plek drie op de ranglijst.