El Ahmadi: 'Misschien is dat ook wel een voordeel voor Gimenez'

El Ahmadi: 'Misschien is dat ook wel een voordeel voor Gimenez'

2 reacties 2
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Karim El Ahmadi vindt dat Feyenoord vandaag de favoriet is in de wedstrijd tegen PSV. Ondanks dat de ploeg uit Eindhoven bovenaan staat in de Eredivisie denkt de oud-Feyenoorder dat de favorietenrol bij Feyenoord ligt.

Vooral het feit dat Feyenoord thuis speelt is een voordeel, weet El Ahmadi. 'Ik vind wel dat er wat extras groeit hier tijdens de thuiswedstrijden bij Feyenoord bij de spelers', aldus El Ahmadi tegen ESPN tijdens het programma Goedemorgen Eredivisie. 'Als je ziet wat voor wedstrijden ze hebben gespeeld. Je kunt Atlético niet vergelijken met PSV', doelt de analist van ESPN op het verlies van de Rotterdammers tegen de Spanjaarden.

Santiago Gimenez had het moeilijk tegen Atlético Madrid, zag ook El Ahmadi. 'Als je ziet dat Gimenez volgens mij geen bal heeft geraakt bij Atlético. Dat zal vandaag wel anders zijn. PSV zal hoger gaan spelen. Je ziet dat Ramalho achterin wel kwetsbaar is. Misschien is dat ook wel een voordeel voor Gimenez. Dat hij uit zijn rug kan lopen. Het wordt een hele andere wedstrijd. Ik denk hier thuis, Feyenoord is wel favoriet.'

Lees meer over
Lees ook