Krabbendam: 'Als je zo’n kans maakt, dan gaat ook je markwaarde omhoog'

Krabbendam: 'Als je zo’n kans maakt, dan gaat ook je markwaarde omhoog'

6 reacties 6
Foto: Pro Shots

Aan tafel bij Vandaag Inside, uitgezonden op SBS6,  zitten Wilfred Genee, Johan Derksen, Hélѐne Hendriks en René van der Gijp aan tafel om de actualiteit te bespreken. Met journalist Martijn Krabbendam te gast wordt er natuurlijk gesproken over Feyenoord.

Krabbendam wordt gevraagd naar de verloren wedstrijd in de Champions League: ‘Feyenoord heeft gegokt en verloren’, aldus Krabbendam. De watcher geeft aan dat Atletico Madrid wel wakker geschud is in de heenwedstrijd in Madrid, toen de Madrilenen niet op volle kracht en met grote inzet speelden. Dat was afgelopen dinsdag wel anders.

De voorspelling van Krabby voor zondag is ook duidelijk: ‘Feyenoord gaat winnen, zal wel moeten anders is de competitie beslist.’ Er wordt aan Krabbendam gevraagd of  trainer Arne Slot zenuwachtig is: ‘Nee, zo oogde hij niet tijdens de persconferentie vandaag. Hij is nooit echt zenuwachtig, hij is ervan overtuigd dat Feyenoord van dit PSV kan winnen.’ Er wordt ook gesproken over spits Santiago Gimenez die wat kansen mist de afgelopen tijd: ‘Je kan drie keer scoren tegen Excelsior, maar het gaat om die ene kans tegen Atletico.’ Krabbendam gaat verder: ‘Als je zo’n kans maakt dan gaat ook je marktwaarde omhoog.’ Vervolgens met een knipoog: ‘Scheelt weer een miljoentje of tien.’ De Feyenoord-watcher sluit af bij Vandaag Inside door te zeggen dat Feyenoord enorm zijn best moet doen om wedstrijden te winnen en PSV dit op individuele klasse kan.

René van der Gijp moppert nog even dat zo'n topper nooit om kwart over 12 gespeeld mag worden, maarliever om half 3 of kwart voor 5. Johan Derksen zegt dat vanwege veiligheid en politie-inzet dit soort grote wedstrijden niet in de schemer gespeeld kunnen worden.

Lees ook